Bas Hoeflaak en zijn arm | LOL: Last One Laughing | Prime Video NLZes uur lang niet lachen, terwijl je met andere comedians in dezelfde ruimte zit. Probeer dat maar eens vol te houden. Al helemaal wanneer Bas Hoeflaak zijn act gaat opvoeren. 😆 Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland – Seizoen 1. Tien talenten: Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Henry van Loon, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas en Bas Hoeflaak zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

Vond je deze video leuk? Like! 💥

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video:
Instagram:
Facebook:

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video Nederland! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video’s die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is nu ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series zoals Rings of Power, The Boys, Jack Ryan, Dutch Wheels en The Grand Tour. Maar ook kun je geweldige films en documentaires kijken zoals Rico: Dream Big, Modern Love Amsterdam, The Matrix, Gossip Girl en My Policeman.

Elke dag een nieuwe video!

#PrimeVideoNL #LastOneLaughingNL #BasHoeflaak

source

40 gedachten over “Bas Hoeflaak en zijn arm | LOL: Last One Laughing | Prime Video NL”

  1. Had ik vroeger ook. Niemand die kon lachen om mijn grapjes totdat ik zei dat ik dat nou juist zo grappig vond.
    Daarna duurde het meestal een seconde of 3 tot 4 . . . 🤣

  2. Wat een kansloos figuur is die Stefano keizer toch, dat zijn zoveel typetjes op elkaar dat er geen reet meer van overblijft. En als hij echt zo is is het ook gewoon een droeftoeter

  3. 🍙🍘🍱🌹💖💗💓♋🏴🏳🏁♓💎 God toonde Zijn liefde aan ons door Zijn Zoon Jezus Christus, die gestorven en opgestaan ​​uit de dood Geef ons het eeuwige leven te verzenden. Hij beloofde ook om je lichaam te genezen. Als je met je mond de Heer Jezus belijdt en in je hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft opgewekt Hij zal je eeuwig leven geven (kijk omhoog naar de lucht en vraag het hem)

  4. Wat is dit een slecht programma zeg. Zijn er nu echt mensen die hier om moeten lachen? En nog en vraag die nog veel belangrijker is. Hebben deze mensen stemrecht?

Reacties zijn gesloten.