Gender reveal decoratieset / Backdrop, Sweet Table Set, Gordijnen en Zuilen hurenOm een piekfijne doopfeest, bruiloft, babyshower of een verjaardag te organiseren heb je natuurlijk van alles nodig als het gaat om decoratie of apparatuur, wij zijn van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om dit te kunnen realiseren, daarom doen wij er alles aan om de huurprijzen zo laag mogelijk te houden. Ook vragen wij bij veel artikelen niet om een borg, en hierdoor kunt u snel en makkelijk artikelen huren zonder extra kosten.

Wij zijn gevestigd in Hengelo (Overijssel) maar of u nou in Enschede, Borne, Goor, Almelo of Oldenzaal woont, binnen een mum van tijd bent u bij ons op locatie om uw gewenste artikelen op te halen. Wij zijn flexibel als het gaat om de datum en de ophaaltijd, maar wensen dit wel voorafgaand te bevestigen zodat de gehuurde artikel voor u gereserveerd staat op uw geselecteerde dag. Bij ons bent u op het juiste adres om snel en makkelijk artikelen te huren zonder extra kosten.

Zodra u de reserveringsformulier van uw artikel heeft ingevuld zullen wij u een bevestiging sturen. Heeft u hulp nodig bij het reserveren dan kunt u ons natuurlijk ook bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen.

source