GET READY FOR JADE’S SWEET 16 | DAILY DRAMA #5In deel 5 van DAILY DRAMA maken we ons klaar voor Jade’s sweet 16. We gaan naar de kapper, laten onze nagels doen en Gina laat het cadeau zien dat ze heeft gekocht.
Veel kijkplezier! xx Jade en Gina

❤️ VERGEET NIET even te ABONNEREN! ❤️
YOUTUBE 📺:
INSTAGRAM 📸:
WEBSHOP 🛍️:
SPOTIFY 🎧:
MUSICAL.LY 🎤: GIRLYS_BLOG

source

39 gedachten over “GET READY FOR JADE’S SWEET 16 | DAILY DRAMA #5”

  1. Ik snap niet waarom al die haters denken dat jullie hc zijn maar ik vindt jullie gewoon lekker leuk en ik vindt het tof dat jullie je niet gaan veranderen omdat er een paar mensen die jullie hc vindt en wees gewoon je zelf 🎉🎉🎉❤❤❤❤ en gefeliciteerd jade 🎉🎉

  2. Foto’s miet elke dag de belangrijk zijn mijn zus zegt de hellen tijd tegen mij is mij haar goe en dan zeg wij alles is goe en zij zegt echt niet liegen ik moet elke dag lagen 🤣😂

  3. Jullie blogs zijn super zelf ben ik al 4jaar fan en het is echt niet leuk al dat haat en weet je jullie zijn echt geen hc wat ze allemaal zeggen groeten Dunyyaxxx❤❤❤

  4. Die haat reacties soms echt waar hou er gewoon mee op! Laat ze lekker doen wat ze zelf willen en wat ze leuk vinden.. Ze zijn 16 idd maar ze zijn al bijna bij de 18 hè dus ja😕 wat boeit dat..?🙄

    Hi girly's blog ik kijk jullie video's de laatste tijd heel erg vaak en ik vind ze super leuk, ik ben mega fan van jullie!!!💗💖⭐ En jullie hebben zo,n leuke band samen en wat heel grappig is ik en mijn vriendin zijn ook net zo haha😅 zo byee😘❤️

  5. Voor de mensen met een reactie zoals hc, ik ben ook 1 keer in m’n leven hc genoemd, terwijl ik totaal het tegen over gestelde ben, maar mensen zien me anders, dan dat ik ben

  6. ik ben heel laat maar waarom haten mensen zo? Sweet 16 is altijd groot en ik vind het heerlijk dat het zo groot is, wie wilt dat nou niet? jullie zijn gewoon jaloers lol

Reacties zijn gesloten.