Grote politiecontrole onder sportvissers: meekijken met de politie | RTV OostIn Overijssel trokken politie en controleurs van Sportvisserij Oost-Nederland samen op voor een grootscheepse sportvisserscontrole. En dat leverde toch wat boetes op. Abonneer je hier

Lees hier verder:

Helaas gebeuren in Overijssel ook minder leuke dingen. Denk aan de verschrikkelijke kerstmoord op de 27-jarige Chantal de Vries, het monstertruckdrama in Haaksbergen, de kwartetmoord in Enschede of het verhaal van de Beul van Twente. Dit soort verhalen zie je in de categorie crime.

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar nieuws@rtvoost.nl of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
Facebook –
Instagram –
Twitter –

#RTVOost #sportvissen #politiecontrole

source

22 gedachten over “Grote politiecontrole onder sportvissers: meekijken met de politie | RTV Oost”

  1. Jeemig de peemig. Gelukkig zijn alle echt belangrijke zaken al opgelost. oh wacht…. Mijn god €400 (ex administratiekosten zeker). En natuurlijk 15% inflatiecorrectie.

  2. Dacht al , waarom koop ik toch al jaren visvergunning ? Toch controle weer .. maar boetes buitenproportioneel , absurd (te) hoog ..makkelijk scoren voor de staatskas ?

  3. Die mensen doen niemand kwaad, stelen niks laat die gasten lekker met rust en ga je zelf eens nuttig maken tegen echte boeven.

  4. Hoe ziek moet je wel niet in je hoofd zijn om een hobby als dit te hebben? Plezier beleven aan het terroriseren en pijnigen van andere diersoorten en schade aan natuur en milieu toebrengen. Ware helden zijn het! Als ze dan een arm dier uit het water getrokken hebben en de vis naar adem loopt te snakken even een foto maken van de misselijke daad.

  5. Belachelijk ga boeven vangen. Waarom een visvergunning burocratie om die ambtenaar aan het werk te houden en geld willen vangen . Wat is er op tegen om met meer hengels te vissen ? Er is zoveel beters te doen.

  6. Zou deze inzet en energie niet ingezet kunnen worden in probleemwijken, waar bewoners last van drugsdealers hebben ipv vissers lastig te vallen.
    Maar nee, we zoeken de makkelijkste weg om mensen die een biertje drinken of vissen in combinatie met bier, een bon op te leggen.

  7. Hengelsport en drank hoort niet bij elkaar. Je ziet een voetballer ook geen bier zuipen tijdens wedstrijd of Max in zijn race auto.

Reacties zijn gesloten.