Hier zit geen zand volledige versie

46 gedachten over “Hier zit geen zand volledige versie”

 1. Deze vrouw moet vervolgd worden voor machtsmisbruik en incompetent gedrag met afschuwelijke en traumatische gevolgen voor een kind. Wat een afschuwelijk en ongeschikt persoon. Ze durft wel zeg tegen een kind! Bahh 🤮

 2. Kinderen mogen niet liegen… is zo dom om te zeggen tegen een kind. Want dan zeg je eigenlijk dat volwassenen wel mogen liegen…
  Vrouw: ik zou maar een beetje rustig doen als ik jou was!
  Meisje: NEE!.
  Vrouw: JA WEL!!
  Meisje: NEE!!!
  Vrouw: WEL!!!
  … gaat ze zich echt verlagen tot haar niveau? _ _
  Het is niet dat ik dit meisje verdedig van wat ze heeft gedaan. Maar die vrouw weet echt niet hoe je met zo'n kind om moet gaan. Ze laat haar emoties spreken in plaats van zuiver nadenken hoe je haar het beste wijsheid kan meegeven. En rustig blijven.. uiteindelijk heeft het kind wel gelijk op het vlak van "ze kan doen wat ze wilt"… gaat die vrouw zeggen: "nee kan niet!".. inplaats van zeggen: "je hebt gelijk maar er zitten wel gevolgen aan, zoals hier zitten"…Laat op een vriendelijke manier het kind nadenken. Inplaats van haar dingen wijs te maken. Omdat je gefrustreerd geraakt.
  … Je kan zien dat die vrouw gefrustreerd aan het worden is door dat meisje. En zo'n vrouw zou ik echt niet vertrouwen met mijn kind. Ze geeft mij een nare indruk zovan als jij niet doet wat ik zeg , dan wacht maar😡. Als die vrouw zoveel emotie toont en bazigheid uitstraald met camera aan, kan ik moeilijk geloven dat het minder is met camera uit…

 3. Hulpverlening is voor mensen die andere mensen willen helpen, niet voor mensen die gewoon macht willen misbruiken!
  ik ben dip verdrietig voor die machteloos klein meisje 😢

 4. sorry hoor maar nederlanddse instanties zijn gwn kut ik zat er ook in ze begrijpen geen cultuur verschil ze is bedrijgd beschuldigd op liegen diet meisje heeftniks gedaan en het gaat nu goed met haar

 5. Ik heb geen achtergrond info over deze clip maar zoals ik t zie ;Dit meisje is zo gekwetst, zo bang, zo onzeker, dat ze uithaalt. Brutaal tsja misschien maar ook een begrijpelijke reactie. Ik hoop zo dat het nu goed met haar gaat. De dame in t filmpje,ondanks haar waarschijnlijk goede bedoelingen, mist empathie, de juiste toon en begrip.

 6. Ik sta versteld dat die dame dat rotjong geen paar stompen voor haar rotkop geeft en überhaupt nog tijd aan haar besteed. Trap dat jong de hoek in en niet haar bek dicht. Wat een taal dat dat kind uitslaat! Wat heeft de maatschappij aan zo'n mislukkeling met haar Nee steeds? Haar kop in het zand? Ze verdient het om met haar kop in een emmer kots en stront geduwd te worden. 9 jaar pas en nu al zo verknipt en opstandig!

 7. In 2015 werkte ik zelf bij Jeugdzorg. Men noemde het decentraliseren maar het was gewoonweg een ordinaire bezuinigingsronde. Zoals er in die tijd velen waren. Minder geld betekende ook minder hulpverleners en dus minder aandacht voor de jeugd.

Reacties zijn gesloten.