INTERVIEW 💕 TIPS & TRENDS VOOR JE BRUILOFT STYLING ✨ OP BEZOEK BIJ IN STYLE STYLING & DECORATIES 🌸Interview 💕 Tips & trends voor je bruiloft styling ✨ Op bezoek bij In Style Styling & Decoraties 🌸

Hi allemaal, wat leuk dat je kijkt naar deze video en welkom op het kanaal van Trouwplannen.nl. Een tijdje terug zijn wij op bezoek gegaan bij In Style Styling & Decoraties in Tilburg en hebben wij een heel leuk interview gehad met Anouk Lisman, de eigenaresse van In Style Styling & Decoraties. Wij mochten een kijkje komen nemen in hun té mooie showroom en konden de mooiste decoratie voor je bruiloft komen bewonderen. Van prachtige tafelstyling tot aan romantische ceremoniesettingen.

Bij In Style Styling & Decoraties kun je namelijk de leukste bruiloft decoraties en meubilair huren voor jouw bruiloft. Ook kunnen zij de gehele styling verzorgen van jullie bruiloft, zodat je de aankleding niet zelf hoeft te doen. Hoe handig is dat?! In deze video geven Anouk en haar team van In Style Styling & Decoraties heel veel handige tips & trends over bruiloft styling. Hoe krijg je nou precies zo’n prachtige tafelstyling? Hoe kun je je ceremonie nou mooi aankleden? En wat zijn nu de trends op het gebied van bruiloft styling? Je komt het te weten in deze video!

Heel veel kijkplezier en laat je inspireren voor je eigen bruiloft! xoxo

Liefs Amy van Trouwplannen.nl 💍

🌸 In Style Styling & Decoraties 🌸
Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar toffe decoraties of meubilair voor jullie bruiloft? Of ben je benieuwd hoe In Style Styling & Decoraties jullie bruiloft kan stylen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op via: of neem eens een kijkje op hun website:

✨ ABONNEREN ✨

Abonneer je ook op het kanaal van Trouwplannen om op de hoogte te blijven van al het leuks rondom het plannen van je bruiloft:

✨ TROUWPLANNEN.NL✨

Mijn naam is Amy Lips Рde Pater, gediplomeerd weddingplanner en samen met mijn man Mike Lips zijn wij de trotse eigenaren van ̩̩n van de grootste trouwplatformen van Nederland, namelijk Trouwplannen.nl. Op Trouwplannen.nl kun je als bruidspaar of bride to be alles vinden wat te maken heeft met het plannen van je bruiloft. Je vindt er d̩ leukste trouwleveranciers voor je trouwdag, zoals de tofste trouwlocaties, trouwfotografen, bruidsmodezaken en nog veel meer! Ook kun je volop trouwinspiratie en tips op doen voor je bruiloft via onze trouwblog en kun je je je eigen bruiloft plannen met onze gratis weddingplanning checklist.

– Website:

✨ SOCIAL MEDIA ✨

Volg ons ook via:
– Instagram:
– Facebook:
– Pinterest:

✨ NIEUWSBRIEF (LOVEMAIL) ✨
Blijf op de hoogte van al het leuks rondom het plannen van je bruiloft, leuke nieuwtjes en de laatste trouwtrends door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via: en ontvang na aanmelding onze gratis bruiloft checklist.

✨ CONTACT ✨
Samenwerken of ook vermeld worden op Trouwplannen.nl? Neem contact met ons op via: info@trouwplannen.nl

source