INVESTEREN in vastgoed ZONDER GELD | Real Estate MasterclassIn vastgoed investeren zonder eigen geld? Het kan! Thomas legt in deze video uit hoe je op 5 verschillende manieren kan investeren zonder eigen geld. Van banken tot familie, je ziet het in deze video.

Op de hoogte blijven? Abonneer op dit kanaal!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📚 10 Weekse Coachingprogramma:

🏠 1 op 1 Coaching:

🧑‍💻 Gratis training:

☎️ Plan een call in:

Volg ons ook op:
📸
🎬
🎧 Luister ook onze podcast!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal zie je wekelijks waardevolle video’s omtrent vastgoed zoals interviews met onze Real Estate Masterclass coaches, interviews met cursisten, tips and tricks en updates uit de vastgoedwereld. Vragen over deze video? Laat ze achter in de reacties!

#vastgoed #realestatemasterclass #shouxinwu

source

28 gedachten over “INVESTEREN in vastgoed ZONDER GELD | Real Estate Masterclass”

 1. Je overwaarde laten uitbetalen door je hypotheek te verhogen. En daarmee naar de bank gaan om een 2e hypotheek af te sluiten voor een pand om te gaan verhuren? Ik geloof nooit dat een bank daar mee akkoord gaat. Die 2e hypotheek wordt toch ook getoetst op je inkomen?

 2. Heel goed gezegd, je video's spreken voor zich en zijn begripvol… Ik vind het altijd leuk om te kijken en te leren.
  Mijn hele wereld is drastisch voorgoed veranderd sinds ik begon te investeren in de forexmarkt, met de hulp van een professionele handelsexpert ben ik in staat om mijn transacties veilig te stellen en een goed rendement te halen uit mijn geïnvesteerde kapitaal.
  Het lijdt geen twijfel dat het hebben van een professionele hulp de sleutel is tot succes en een lang leven op de lange termijn..

 3. Denk groots, maak intelligente plannen, werk ernaartoe en blijf positief. Investeren blijft nog steeds de slimste manier om je voor te bereiden op het onverwachte. Ik beleg al 6 jaar consequent en ben zeer tevreden met het rendement. Voor iedereen die wil beginnen;- het is nooit te laat om te beginnen.

 4. waanzinnige idioot!
  Dit is de zoveelste pure onzin, dat mensrn wijsmaakt dat geld gratis is. Ga eens een echte job doen man: maak iets: creeer waarde. Ipv al deze parasitaire ideeen om maar niks te hoeven doen

 5. In mijn optiek gaat de uitleg van de overwaarde opnemen ook niet helemaal op. Als je op je huidige woning een hypotheek hebt van 200k en je huis wordt getaxeerd op 230k, moet je dit bedrag wel kunnen lenen op je inkomen. Dus ben je wel inkomens afhankelijk. Als jij met je inkomen maximaal 210k kan lenen kom je dus niet op die benodigde 30k voor een beleggingspand… Hoe zie jij dit?

 6. Jarenlang worstelde ik met openstaande schulden, rekeningen en het schoolgeld van mijn kinderen. Ik was op een punt waarop ik het wilde opgeven toen ik YouTube tegenkwam over hoe je je inkomen kunt verdienen en vermenigvuldigen door middel van passief inkomen. Gelukkig had ik wat geld gespaard en besloot ik een belegging te starten (met hulp van een beleggingsadviseur). Op dit moment zit ik op ongeveer 1,2 miljoen R.O.I. en heb mijn schulden volledig betaald.

 7. Allemaal leuk en aardig maar….ik mis kosten koper, overdrachtsbelasting 8%, veelal wordt gefinancierd ovb MW in verhuurde staat….daarbij je kunt niet bij elk bank tot 100% vd MW box 3 overwaarde opnemen (oversluiten kost meestal ook veel geld, boeterente en bijkomende kosten), persoonlijke lening kost ook wat (je huurinkomsten moeten alles wel kunnen dekken), net als familielening. En investeerders gaan echt niet als 2e hypotheeknemer in de rij. Kortom….dit is echt niet standaard verhaal, maar een maatwerk. En dit mis ik in je uitleg. Conclusie….dit is maar voor een beperkt aantal mensen van toepassing.

Reacties zijn gesloten.