Jeugd Apres Ski party tot 18 jaar BEDANKT namens www deleeuwverhuur nlIk wil bij deze de jeugd die aanwezig was tijdens de eerste Apres Ski party tot 18 jaar bedanken voor hun komst.

Wij van www.deLeeuwVerhuur.nl SINT-ANNALAND en de Vrienden van Siem hebben veel tijd gestoken om er een leuke avond van te maken speciaal voor jullie en vonden het zeker geslaagd.

Door je uitbundige aanwezigheid hebben wij er ook van genoten en je hebt gelijk ook het goede doel het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht gesteund.

Natuurlijk ook Dj Jorick Vroegop, DJ Fabian Vroegop en DJ-Kilian van der Lee bedankt voor je vrijwillige medewerking aan deze avond.

In gesprek geweest met menig ouder en zijn aan het bekijken of we voor de jeugd van Sint-Annaland tot 18 mogelijkheden zijn om zo’n avondje te herhalen.

Feestje gemist? Hou Facebook in de gaten want dit gaat zoals het er nu uit ziet een vervolg krijgen….. we doen het voor jullie dus had je geen tijd of zin deze keer, zorg dat je de volgende keer er bij bent.

source