JONGEREN BESPUGEN POLITIE en MISHANDELEN HANDHAVING | Overtreders | KIJK MisdaadTijdens hun dienst worden handhavers door jongeren bekogeld met bier en als ze hier iets van zeggen, escaleert de situatie met verwondingen als gevolg. Zelfs als de politie ter plaatse is, gaan de jongeren in verzet en wordt er flink gespuugd.
Abonneer voor meer:

——————————————————————————–

In de realityserie ‘Overtreders’ worden overlastsituaties en overtredingen belicht. Welke afwegingen maken de wetshandhavers en hoe reageren de mensen wanneer ze aangesproken worden op hun gedrag?

Bekijk meer clips van ‘Overtreders’:

——————————————————————————-

Programma’s, films, exclusieve clips, sportwedstrijden en meer. Helemaal gratis! Download de app of ga naar

Volg ons ook op:

———————————————————————————

Welkom op het officiële kanaal van KIJK misdaad. Op dit kanaal zie je clips, compilaties & recaps van onze beste misdaad programma’s, waaronder Foute Boel, Handhavers, Gestalkt & Oplichters in het Buitenland. Hier vind je de meest heftige confrontaties, verschrikkelijkste huisjesmelkers & sluwste oplichters. Abonneer nu op het kanaal om altijd de nieuwste video’s te kijken.

source

30 gedachten over “JONGEREN BESPUGEN POLITIE en MISHANDELEN HANDHAVING | Overtreders | KIJK Misdaad”

 1. De leringen op dit kanaal zijn altijd van topklasse, dus informatief en gemakkelijk te begrijpen, het is tegenwoordig erg moeilijk om goede inhoud online te vinden

 2. Die dame is rijp voor het gekkenhuis voor feministen. Eerst stoer doen en daarna zielig doen behoorlijk emotioneel manipulerend.

 3. Hoe zielig ben je om zo moeilijk te doen omdat iemand alcohol drinkt 😂😂 waar maken ze zich druk om helemaal gehersenspoeld zijn die uit de bijstand getrokken gasten

 4. IK DENK IK EERDER DOOR JULLIE DOOD GA! NEERGESTOKEN WORDT! DAN JULLIE DOOR MIJ! EEN OP EEN? ZIJN JULLIE LAF! MAAR IN GROEP ZOO STERK? HOU JE AD WET!
  EN KOM NIET MET RASCISME?DISCRIMINATIE? GEHUIL OM NIKS!
  OMDAT JE DOOR EIGEN AGRESSIEF GEDRAG! GEMISTE KANSEN? ANDERE SCHULD GEVEN? WEGWEZEN! WORDEN HET ZAT! 99% VEROORZAKEN JULLIE ZELF! VERZET JE NIET! IS ER NIKS AD HAND! EN UITSPRAAK! HOEVEEL VAN MIJN RAS? JISSIS NOG! HELP TANTE SYLVANA!

 5. Inderdaad hard aanpakken. En als ze het er niet mee eens zijn komt de ''racismekaart''' tevoorschijn. Heeft er op dat moment niks mee te maken, of je nou wit, zwart of paars bent.

 6. Handhaving nergens goed voor niets nutten onnodig weg ermee en meer politie die misschien de misdaad aan pakt IPv bekeuren

 7. @kijk waarom lopen julie die reclames zo in je smoel te gooien voor die paar centen per keer. Ik zou zo 15 euro neerleggen om gwn alles te kijken zonder 7 domme reclames te zien. Weet iemand waar je het kan kijken volledig? No way dat ik 3-7 reclameblokken ga kijken voor 1 aflevering zo kansloos

 8. “Weet je hoeveel mensen van MIJN ras zijn doodgegaan?” Pardon we waren toch allemaal gelijk? Blank, zwart of geel? Of is er dus toch onderscheid mevrouw? Hypocriet

 9. Zo´n heel park zit aan het bier. Waarom kan dit niet door de vingers gezien worden…tenzij er overlast voorkomt…Nu zijn er 12 agenten nodig geweest..

 10. De meeste mensen van haar ras sterven aan obesitas, suikerziekte en hart aandoeningen.
  Zij is ook een goed voorbeeld hiervan lol

Reacties zijn gesloten.