Parkstad Verhuur Heerlen, Kerkrade, Event Evenement Design, Decoratie, Meubilair en TrussParkstad Verhuur te Heerlen en Kerkrade. Voor al uw Event-Design en Decoratie! Parkstad Verhuur te Heerlen en Kerkrade verzorgt de COMPLETE aankleding voor elk evenement en elke ruimte: van decoratie, tot meubilair en truss. U zult niet verder hoeven te zoeken voor verschillende diensten, want Parkstad Verhuur heeft alles in huis voor elke happening. Onze ervaren stylisten zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt is.

Wanneer een klant ons benadert voor een klus, maken wij allereerst een afspraak om samen rondom de TAFEL te zitten. Gedurende dit gesprek geven wij graag een creatieve invulling aan uw ideeën.Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden binnen Parkstad Verhuur, geven wij de klanten een rondleiding door onze opslagfaciliteiten. Een 3D-tekenaar maakt professionele schetsen om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te benaderen voor event verhuur. Het is onze missie om elk evenement naar een hoger niveau te tillen. De creatieve visie van onze ervaren stylisten, zorgt ervoor dat elk event uniek is. Doordat wij veel van onze decoratie op voorraad hebben, kunnen wij de COMPLETEaankleding verrichten… en dat bespaart u tijd én geld. Parkstad Verhuur is van mening dat sfeer en decoratie hand in hand behoren te gaan. In overleg met de klant, zorgen we ervoor dat het hele plaatje klopt, tot in de kleinste details. Decoratie, meubilair en zelfs sfeerverlichting en geluid, worden zorgvuldig samengesteld om precies dát uit te stralen wat u wenst.

Event-Design is onze passie en dit projecteren wij graag op uw evenement! Parkstad Verhuur te Heerlen en Kerkrade.

Parkstad Verhuur te Heerlen, Kerkrade. Event, Evenement, Bruiloft, Feest en Bijeenkomst Design en Ontwerp, van Decoratie tot Meubilair en Truss en Rigging.

Beitel 15, 6422 PA Heerlen, Tel. +31 45 535 01 88
Postbus: Bockstraat 26, 6461 VX Kerkrade

source

1 gedachte over “Parkstad Verhuur Heerlen, Kerkrade, Event Evenement Design, Decoratie, Meubilair en Truss”

Reacties zijn gesloten.