PartyMaatje.nl Springkussen Mulitplay XXL Super NemoHet populairste springkasteel van het assortiment in een super formaat!

Beleef urenlang speelplezier met onze Multiplay XXL Super Nemo! Dit springkussen is zeer uitgebreid met pilaren op het springvlak en de dubbele glijbaan maakt de multiplay super echt af! Deze multiplay is ook te gebruiken met een ballenbak. Het springkussen met Nemo thema is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende kussen. De multiplay super is ideaal om in te zetten tijdens evenementen, familiedagen, kinderfeestjes en buurtfeesten. Zo heeft iedereen een leuke dag!

PartyMaatje.nl verhuurd alle formaten springkussens. Reserveren kan eenvoudig via onze website of in onze winkel, enkele springkussens zijn eenvoudig zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen en eventueel opbouwen en afbouwen. We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

source