Vader laat 13-jarige zoon roken en drinken – DAT IS TOCH NIET NORMAAL? #01In het programma Dat Is Toch Niet Normaal? kijken we hoe Nederland reageert op asociaal gedrag. Deze aflevering laat een vader zijn 13-jarige(!) zoon roken en drinken in het openbaar. Abonneer je hier:

Bekijk elke maandag om 17:00 een nieuwe aflevering van Dat Is Toch Niet Normaal?!

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

Bekijk nu alvast het volledige seizoen exclusief op Telegraaf VNDG:

source

32 gedachten over “Vader laat 13-jarige zoon roken en drinken – DAT IS TOCH NIET NORMAAL? #01”

 1. Ik rook zelfs al sinds mijn 13e, mijn ouders konden er niks van zeggen omdat ze zelf ook rookte.
  Mensen zeggen wel dat ze het hun kinderen moeten verbieden, maar dan juist gaan de kinderen het doen.
  Het doen van dingen die je niet mag als kind zijnde is veel verleidelijker, spannender.

  Overigens snap ik die dame wel, zou zij er wat van gezegd hebben in de wereld van nu is de kans groot dat er al meteen wapens worden getrokken, en wat miss presentatrice zegt… kuddedieren? we zijn voorbij "kuddedieren" 99% van de mens is een idioot die bij een gevecht op straat de telefoon pakt en met een big smile staat te filmen of gewoonweg staat te kijken.
  Door dit zielige gedrag heb ik weinig hoop in de mens over gehouden.

  Ik ben vroeger zo vaak in elkaar gerost door groepen kinderen, klasgenoten, zo erg dat ze me met 10+ man in elkaar stonden te trappen en het me niks meer deed, ik lag alles af te weren, er zijn maar 4 personen geweest in mijn hele leven die hier op zo een moment voor me opkwamen. De 1e werd ook altijd gepest, de 2e was een meisje, de 3e was een klasgenoot waarmee ik in de sportzaal competitie had "samen shuttle run test uit rende" de 4e is mijn beste vriend/broeder geworden.

  Door alles wat ik heb meegemaakt ben ik wat ik vandaag ben, ik ben niet makkelijk boos te krijgen, al laten mensen me door, het doet me niks.
  Zolang je maar niet aan mijn vrienden of familie komt.

  Op de achtergrond heb ik genoeg vechtsporten geleerd, niet om mezelf te beschermen, maar omdat ik het mooi vind, als in de vorm van een kunst, dans.
  Ik besef dat vechtsporten net wapens zijn.
  Het wapen is niet gevaarlijk, de persoon die het wapen handelt maakt het gevaarlijk.
  Niet veel mensen beseffen deze theorie.

  Zooo veel mensen hangen vast, hebben geen besef, hebben geen verantwoordelijkheids gevoel, van zulke mensen, krijg je kinderen die met een opvoeding zoals deze man in het filmpje hier boven verder gaan.

  Ik roep zo vaak, zelfs naar ouderen "En daar moet de jeugd van tegenwoordig zich nou een voorbeeld aan nemen!"
  Door rood heen rijden, voorkruipen in de rij, grote bek geven, met woorden schelden waar mensen kapot aan lopen te gaan.
  Zo kan ik nog wel even door gaan hoor 🤷‍♂️

 2. Hellbound Amsterdam Hemkade 1993 13 jaar bezopen, gesnoven, geslikt joint in m'n muil en maar rondjes lopen. 13 jaar vroeg wijs vroeg zot vroeg rijp vroeg rot geleeft tot op het bot.

  Nu 40 en gezonder dan de meeste en huisje boompje beestje.

 3. Slechte opvoeding is zeker slecht maar overdrijven in je uitleg is ook een vak apart blijkt maar, oer instinct hahahah wat zei je?? , hahha luister jonge dame, toen jij 14 jaar was rookte jij en je hele vrienden groep, en waren jullie allemaal stom dronken met carnaval. Dus ook alcohol was niet nieuw. En dat was gewoon normaal

Reacties zijn gesloten.