Wonen in een oud ziekenhuis in Rotterdam | Bijzonder WonenVICE gaat op bezoek bij Ester, die in het oude Havenziekenhuis in Rotterdam woont. Wonen in een voormalig ziekenhuis is soms griezelig, maar ook erg gezellig.

Bloed op de muren, spookachtige gangen en enge kelders: VICE host Firoza Mulahella gaat op bezoek bij Ester, die samen met driehonderd huisgenoten in een voormalig ziekenhuis woont.

Wonen zou niet moeilijk moeten zijn. Het enige dat je ervoor nodig hebt is een woning, en precies daar zit ‘m in de praktijk vaak het probleem. In de serie ‘Bijzonder Wonen’ gaan we langs bij mensen die vanwege de crisis op de woningmarkt tot bijzondere oplossingen zijn gekomen voor de struggle die wonen voor veel mensen is.

Abonneer je op VICE Nederland:
En abonneer je ook op het internationale kanaal van VICE:

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze video’s in het Nederlands:
Bekijk onze wereldwijde video bibliotheek:
Videos, dagelijkse artikelen en meer:
Meer video’s van het VICE-netwerk:

Volg VICE Nederland op Instagram:
Like VICE Nederland op Facebook:
Volg VICE Nederland op Twitter:
Klik hier om wekelijks het beste van VICE te ontvangen:

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE:
MUNCHIES:
VICE News:
VICELAND:
Broadly:
Noisey:
Motherboard:
VICE Sports:
i-D:
Waypoint:

#BijzonderWonen #Havenziekenhuis #VICE

source

15 gedachten over “Wonen in een oud ziekenhuis in Rotterdam | Bijzonder Wonen”

  1. Villex zijn oplichters! Nodigen 100 personen uit voor 5 beschikbare kamers. Prijzen zijn niet wat er op hun website staat vermeld. Vragen 270 euro servicekosten….

  2. Antikraak is geen leuk concept. En voornamelijk Villex niet. Antikraak beheerders gaan enorm onbehoorlijk om met mensen en zijn enkel daar voor puur kapitalistische gewin. Ze hoeven niets te betalen aan onderhoud of dergelijke want dat doet de gemeente maar steken wel tienduizenden euro's per maand in hun eigen zak. Dat een overheid dergelijke bedrijven zo misbruik laten maken van een crisis over de rug van jonge mensen is crimineel.

  3. 9:16 ''Communisme is de oplossing'' hahaha, wacht maar tot je echt communisme meemaakt. Dan piep je vast anders. Communisme zal nooit werken. Vraag maar aan mensen die uit vormalige communistische landen komen

Reacties zijn gesloten.